Ostoskori

Toimitusehdot

Toimitusehdot


Yleistä

Jig.fi on Just In Gross:in ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Just In Gross (1926264-1, Karhuniityntie 2A, 045 138 8888). Just in Gross pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset pankkitunnuksilla, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä ovat Posti ja DB Schenker kuljetuspalvelut.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Tuotteet voi myös noutaa myymälästä (Tiilipojanlenkki 2, Vantaa) ilman lisämaksua.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-4 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Jos haluat palauttaa tuotteen, niin otathan yhteyttä sähköpostilla: tom@rod.fi

JIG, Just in Gross maksaa postikulut, jos tuote on viallinen.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä.