Tervetuloa JIG:in uudistetuille nettisivuille

JIG (Onkitukku) on onginnan edelläkävijä. Parannuksia ja uusia tuotteita tulee koko ajan ja otan mielelläni vastaan uusia kehitysehdotuksia. Omat nettisivut olivat jo pystyssä vuonna 2004. Samalla kilpaonginnan sanasto tuli sivujen kautta vakiinnuttua oikeilla termeillä. Minulla on yli 50 vuoden kokemus kalastuksesta. Aloitin pohjaonginnan jo 70-luvulla. Vuonna 1976 olin jo kehittänyt siianonginnan nykymuotoonsa, sillä erolla että käytin siihen feedervapaa, mitä vieläkin käytän mielelläni. Jigikalastusta aloitin vuonna 1981. Specimen kalastusta olen aina harrastanut ja nyt viime vuosina olen tutustunut lajikalastukseen. Kilpaonginnasta on pitkä kokemus ja mäskin käytöstä löytyy aina ratkaisut. Myymälästä saa aina tuoreita syöttejä ja kärpäsentoukkia ympäri vuoden.

Kireitä siimoja toivottaen, Tom Sirviö, kauppias

Jos sinulla on ollut rekisteröity tunnus onkitukku.fi -verkkokaupassa, voit käyttää samaa tunnusta jig.fi-verkkokaupassa, mutta salasana on uusittava. Tällöin klikkaa "unohtuiko salasana?"-linkkiä kirjautumissivulla.    

RV696 koukku 16, siima 0,14mm
RV696 koukku 16, siima 0,14mm
Colmic

RV696 koukku 16, siima 0,14mm

Tuotenumero ALRV6905
3,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Niklattu chrystal bend taivuettu kilpailukoukku sidottu monofiiliperukkeeseen. Perukkeet on sidottu Colmicin Xilo-siimalle. Siiman kestävyys: 2,98kg. Perukkeen pituus on 30cm. 8 koukkua per arkki. Competition hooks created for the multiple demands of anglers. Complete with eye for attaching directly to the main line. Length 30 cm. - 8 Hooks length.
Arvostelut 0 arvostelua