Tervetuloa JIG:in uudistetuille nettisivuille

JIG (Onkitukku) on onginnan edelläkävijä. Parannuksia ja uusia tuotteita tulee koko ajan ja otan mielelläni vastaan uusia kehitysehdotuksia. Omat nettisivut olivat jo pystyssä vuonna 2004. Samalla kilpaonginnan sanasto tuli sivujen kautta vakiinnuttua oikeilla termeillä. Minulla on yli 50 vuoden kokemus kalastuksesta. Aloitin pohjaonginnan jo 70-luvulla. Vuonna 1976 olin jo kehittänyt siianonginnan nykymuotoonsa, sillä erolla että käytin siihen feedervapaa, mitä vieläkin käytän mielelläni. Jigikalastusta aloitin vuonna 1981. Specimen kalastusta olen aina harrastanut ja nyt viime vuosina olen tutustunut lajikalastukseen. Kilpaonginnasta on pitkä kokemus ja mäskin käytöstä löytyy aina ratkaisut. Myymälästä saa aina tuoreita syöttejä ja kärpäsentoukkia ympäri vuoden.

Kireitä siimoja toivottaen, Tom Sirviö, kauppias

Jos sinulla on ollut rekisteröity tunnus onkitukku.fi -verkkokaupassa, voit käyttää samaa tunnusta jig.fi-verkkokaupassa, mutta salasana on uusittava. Tällöin klikkaa "unohtuiko salasana?"-linkkiä kirjautumissivulla.    

Kapun taimen uistin 83mm 20g
Kapun taimen uistin 83mm 20g
Kapun

Kapun taimen uistin 83mm 20g

Kapun lohi taimen lusikka vetouistelu lohen taimenen uistelu

11,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 99 kpl

Kapun valmistama taimenuistin tuskin tarvitsee sen enempää esittelyä. Monet taimenen- ja lohenkalastajat ovat jo pitkään tienneet miksi tämä on paras vaihtoehto. Uistin on polttomaalattu ja heijastava hologrammi suorastaan sulaa sisään kylkeen. Pituus on 83mm ja paino 20g. Toimii heittäessä erinomaisesti myös erittäin virtaavissa koskissa ja nopeassa vedossaä. 

Arvostelut 0 arvostelua