Tietoa meistä

JIG (Onkitukku) on onginnan edelläkävijä. Parannuksia ja uusia tuotteita tulee koko ajan ja otan mielelläni vastaan uusia kehitysehdotuksia. Omat nettisivut olivat jo pystyssä vuonna 2004. Samalla kilpaonginnan sanasto tuli sivujen kautta vakiinnuttua oikeilla termeillä. Minulla on yli 50 vuoden kokemus kalastuksesta. Aloitin pohjaonginnan jo 70-luvulla. Vuonna 1976 olin jo kehittänyt siianonginnan nykymuotoonsa, sillä erolla että käytin siihen feedervapaa, mitä vieläkin käytän mielelläni. Jigikalastusta aloitin vuonna 1981. Specimen kalastusta olen aina harrastanut ja nyt viime vuosina olen tutustunut lajikalastukseen. Kilpaonginnasta on pitkä kokemus ja mäskin käytöstä löytyy aina ratkaisut. Myymälästä saa aina tuoreita syöttejä ja kärpäsentoukkia ympäri vuoden.

Kireitä siimoja toivottaen, Tom Sirviö, kauppias

Jos sinulla on ollut rekisteröity tunnus onkitukku.fi -verkkokaupassa, voit käyttää samaa tunnusta jig.fi-verkkokaupassa, mutta salasana on uusittava. Tällöin klikkaa "unohtuiko salasana?"-linkkiä kirjautumissivulla.    

Volframi jigipää, koukun koko #6, paino 2g, 2kpl
Volframi jigipää, koukun koko #6, paino 2g, 2kpl
Rod

Volframi jigipää, koukun koko #6, paino 2g, 2kpl

Tuotenumero JIG-VOL-06-02
2,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 3 kpl

Volframi-jigipää on selkeästi pienempi kuin perinteinen jigipää. Jigin liike paranee pienemmän pään ansiosta ja syötti näyttää saaliskalalle luontevammalta. Pienemmän pään hydrodynaaminen vastus on selkeästi pienempi. Jigiä pitää paikalla kaksinkerroin taitettu rosterilanka, jossa ei ole perinteistä jigiä repivää lankaa. Volframijigipäät ovat erittäin huolellisesti juotettu. Kuulan alaosassa on stanssattu jigipään paino. Pääosin käytetään Hayabusan kemiallisesti teroitettuja koukkuja, jossain koukkukoissa voi olla myös samoilla ominaisuuksilla oleva BKK:n koukku. Omasta mielestäni tämä on markkinoiden paras jigipää.


Pakkauskoko 2kpl.
Arvostelut 0 arvostelua